Leven en werken vanuit jezelf, zodat je écht het verschil kan maken!


We leven vaak op de automatische piloot en hebben hierdoor niet in de gaten waarin we zijn verzand. We nemen de dingen voor lief, ook zaken als stress, ongemak, onrust, strijd en onvrede. Het maakt je moe en gestrest als je onbewust leeft. Want uiteindelijk doe je de dingen waar je niet blij van wordt. Je wordt geleefd, je hebt het gevoel dat je er geen controle over hebt en je voelt je deelnemer van de ratrace. Eigenlijk weet je zelf niet zo goed wat er gebeurt en hoe je dit kan veranderen.

Maar wat als je nu eens stilstaat en niet meer op de automatische piloot leeft, maar dat je leeft vanuit bewustzijn en weloverwogen keuzes kunt maken. Keuzes die goed voor jou zijn en niet omdat het zo hoort of omdat het van jou verwacht wordt. Nee zeggen zonder schuldgevoel, jezelf niet steeds verontschuldigen voor wie of wat jij bent. Stel je eens voor…

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn aanpak of misschien herken jij jezelf in wat ik hierboven beschreef, plan dan vandaag nog een VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek.

Wat je zoekt ben je zelf.
Het klinkt zo simpel en dat is het ook!

Vergelijkbare berichten