Ervaring spreekt, wat klanten zeggen

Klant ervaringen

“Mandy is anders dan anders. Met haar ongecompliceerde houding maakt zij het onbegrijpelijke begrijpbaar! Zij heeft een no-nonsens en authentieke houding, dit maakt dat zij heel persoonlijk en puur is. In tegenstelling tot andere bedrijven en coaches die deze doelgroep coachen, maakt zij het persoonlijk zonder het zakelijke uit het oog te verliezen”.


Lees hieronder wat klanten nog meer zeggen.

Iederéén is anders en daarom pas ik maatwerk toe. Ik heb een passie voor de oosterse filosofie en wijsheden en toch sta ik met beide benen op de grond. Deze combinatie is sterk en zorgt ervoor dat het proces inzichtelijk verloopt. Niet zweverig maar alledaags en goed toepasbaar direct in de praktijk.

Mijn natuurlijke gaven om aan te sluiten bij mensen zorgt ervoor dat jij je snel vertrouwd en op je gemak voelt.  Verder ben ik intuïtief en is puur luisteren een aangeboren kwaliteit. Mijn sterk ontwikkelde intuïtie is zeker helpend in ons proces. Mijn coachees voelen zich “gezien” en dat voelt als veilig en begrepen in mijn gezelschap.

Mijn coachees zijn opgelucht en tevreden omdat zij niet meer geleefd worden en omdat zij zelf de omstandigheden kunnen creëren van het leven zoals zij dat willen leven. Zij nemen het heft weer in eigen handen en ervaren dat zij hun leven weer terug hebben. Héél belangrijk, zij ervaren ook weer rust, vrijheid, plezier en geluk in het leven.

Je voelt je al snel lichter, positiever, waardevoller, meer ontspannen, gelukkiger, productiever en je voelt meer verbinding met jezelf, de mensen om je heen én het leven.

Wil jij dit ook ervaren? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of het proces? Neem dat gelijk contact op en als JIJ dat wilt plannen WIJ een vrijblijvend ervarings gesprek in, zodat JIJ weer baas wordt in Eigen leven.

Lees hieronder wat klanten zeggen

Dhr W. van der Walle

Partner bij CM&P, Overname specialist, bedrijfseconoom

“Kan een mens alles zelf en alleen doen. Dat is een vraag die je jezelf wel eens moet stellen. Als mens zijn wij een bijzonder wezen. Met al onze eigenaardigheden. Om een beter mens te worden is het dan wel een verstandig om een ander mens kritisch naar je te laten kijken. En zo iemand is Mandy. Op een eerlijke en open manier laat ze jouw kijken naar jezelf. Geeft ze jou duwtjes om er zelf achter te komen waar jouw eigen problemen liggen. Want leiders van organisaties hebben zo hun eigen problemen. Problemen waar je het niet met een medewerker over kan hebben. Soms sta je eenzaam aan die top. En dan is Mandy uitermate geschikt om tegenaan te klankborden. Als ondernemer merk je dat Mandy ook een ondernemer is. Die jouw problematiek ook ervaart. En dat maakt haar juist zo krachtig”.


Dhr M. de Groot

Eigenaar bij Groot Verhuur, ondernemer

Zeer interessante gesprekken gevoerd met mooie uitkomsten. Voor mensen die graag stappen willen zetten in de toekomst en niet willen omkijken naar het verleden maar alles een plaats geven en door willen met nieuwe inzichten dan krijg je bij haar zeker openingen die je niet altijd zelf kan of gaat ontdekken 👍👌💪


Dhr G. Mulder

Eigenaar INFOdation

Wanneer je best lekker gaat en tegelijkertijd het gevoel hebt dat het anders en (nog) beter kan, dan kan ik je Mandy van harte aanbevelen. Door diep te gaan zonder te gaan zweven, helpt en coacht Mandy je om een betere versie van jezelf te worden en te zijn!


Dhr F. Schuch

Copywriter, fotograaf en videograaf, ondernemer

Als vriendelijke, geduldige, maar toch doortastende coach heeft Mandy mij meer bij mijn gevoel weten te krijgen. Hierdoor neem ik beslissingen niet meer alleen met mijn hoofd, maar ook op gevoel. Dat was voor mij de reden om een coachingstraject bij Mandy te volgen, en dat is dus goed gelukt.

Stel gerust je vraag

Zijn er dingen die je graag wilt weten? Is er iets niet duidelijk? Of wil je misschien gewoon even overleggen? Laat dan hieronder je gegevens achter.